Velkommen til ROS sin Gjestebok
Har du eksempler på gode, eller mindre gode saksopplevelser gjennom din kontakt med byråkratiet. Skriv litt her.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av MARK DAVSON, 23. jan, 2019
Oppmerksomhet:

Leter du etter et REAL FINANCIAL LOAN COMPANY for å gi deg lån mellom 5.000 Euro og 5.000.000 Euro (for et firma eller selskapslån, personlig lån, boliglån, billån, gjeldskonsolidering lån, risikovillig kapital, helsetjenester lån etc.)
Eller har du blitt nektet et lån fra en bank eller finansinstitusjon på grunn av en eller annen grunn?
Søk nå og få ekte finanslån behandlet og godkjent innen 3 dager.
MARK DAVSON FINANCIAL LOAN FIRM, vi er en "International Accredited Lender Lender" som gir reelle økonomiske lån til enkeltpersoner og selskaper med lav rente på 2% med ditt gyldige identitetskort eller ditt lands internasjonale pass for verifisering.
Vårt lån Tilbakebetaling starter 1 (Ett) år etter at du har mottatt lånet ditt, og tilbakebetalingstiden varierer mellom 3 og 35 års varighet.
Vårt firma trenger også en person som kan være selskapets representant i ditt land.

FOR Umiddelbar respons og bearbeiding av ditt lån forespørsel innen 2 arbeidsdager,
Kontakt oss direkte via denne e-posten: markdavsonfinancialloanfirm@gmail.com

Kontakt oss med følgende informasjon:

Fullt navn:____________________________
Beløp som kreves som lån: ________________
Lånetid: _________________________
Formål for lån: ______________________
Fødselsdato:___________________________
Kjønn: _______________________________
Sivilstatus:__________________________
Kontakt adresse:_______________________
By / Postnummer: __________________________
Land:_______________________________
Okkupasjon:____________________________
Mobiltelefon:__________________________

Send forespørselen din om umiddelbar respons på: markdavsonfinancialloanfirm@gmail.com

Takk skal du ha
ADMINISTRERENDE DIREKTØR. Rev. Mark Davson
MARK DAVSON FINANSIELL LÅNFIRM
Storbritannia, England (UK)
E-post: markdavsonfinancialloanfirm@gmail.com
E-post: markdavsonloanfirm@hotmail.com
E-post: markdavsonloanlfirm@europe.com
Nettsted: http: //davsonfinancialloanfirm.webs.com/
WhatsApp: +447404320361
WhatsApp: +19046065496


E-post:
Hjemmeside: UK
Skrevet av filur, 7. sep, 2016
Husk på at opp i mot " det offentlige som også inkluderer rettssystemet og ordens makten" er det som en suppepose som er kokt sammen av samme familie, uten utløpsdato.
Er det en "demokratisk" Norge verdig?


Skrevet av mille, 11. jul, 2014
REELL MISNØYE AV HELSEVESENET.
Årets internasjonale helseundersøkelse fra The Commonwealth Fund viser at en undersøkelse blant 20000 personer i 11 av de rikeste vestlige land, er spurt hvordan de opplever kvaliteten på helsetjenestene i sitt land. Her kommer Norge på 7nde plass av elleve! Norge får bunnskår på kvalitet når man vurderer effektiv pleie med pasientene i sentrum. De tre landene som topper listen er Storbritannia, Sveits og Sverige. - Her kommer en uttalelse fra Terje P Hagen, professor ved avdeling for helseledelse og helseøkonomi UIO!? - Sitat: Men bilde er langt fra helsvart!!? - Videre -Men samtidig har VI gjort undersøkelser av overlevelse for "en del pasientgrupper der vi sammenligner oss med seks andre europeiske land i forhold til hjerteinfarkt, hoftebrudd, brystkreft og barn med lav fødselsvekt! Alt dette er vel og bra, men av fra en statsansatt professor er jo denne sammenligningen langt fra reell. Hva annet kan han si når han. Han viser til at hans undersøkelser er basert på et "representativt" utvalg av befolkningen og omfatter både de som har vært og ikke vært på sykehus?? Ett betimelig spørsmål til professoren er: Hvordan var fotballkampen mellom Tyskland mot Brasil når du verken så den eller hørte på den? - Må en være utenfor all fornuft for å bli professor? Og i tillegg er vedkommende professor i helseøkonomi! VI undersøkelsen er vi nest lavest når det gjelder utgifter i prosent av BNP av landene i undersøkelsen. legeforeningen mener streng kostnadskontroll over alt for mange år i for stor grad har gått utover kvaliteten og PASIENTSIKKERHETEN sier legeforeningens representant Hege Gjessing.

Å pøse inn milliarder i helsevesenet uten at "ekspertisen" er til stede er galskap. Det har vi fått erfart med AP i over femti år etter krigen, og de sier fremdeles at de har tilført mer penger enn noen annen regjering. Ja vel, men med penger løser en ikke problemer.
Klippet/sakset fra VG 05.07.2014
God bedring!


Skrevet av Åge, Kristiansand (VG), 11. jul, 2014
Uten ansvar i gjøremål i offentlig sektor.
Stortingsrepresentanter og komuneansatte, samt Fylkesmannen, burde stilles til ansvar over den uendelige sløsing av pengebruk til konsulenttjenester! De bruker andres penger hemningsløst, uten å måtte stå til ansvar!


Skrevet av Per Notodden VG, 11. jul, 2014
Inkompetanse i kommuneforvaltningen?
Uvirkelig! Måtte gni meg i øynene og klype meg hardt i armen for å være sikker på at jeg leste riktig i dagens VG. - Mens kommuneøkonomien er så vanskelig at det må knipes inn årlig i folks tjenester, leser jeg at det er ødslet uhemmet ut 122 MILLIONER kroner til "veiledning" for en søknadsutfylling! Dette stinker av fusk og fanteri samt inkompetanse.


Skrevet av kobra, 24. mai, 2014
Fjell Kommune er iht undersøkelser blant de dårligste på kultur,men de må da etter hvert nådd toppen på når det gjelder ukultur

Kobra


Skrevet av Bingo, 12. jan, 2014
Politikernes rolle?
Det er "kjekt" å sitte i heradstyret å føle seg viktig. Men det er uviktige folk som tenker slikt. Velgerne tenker at de er viktig, men de får ikke det de er lovet. Byråkratene styrer uansett politisk farge - og klapper seg på brøstet når de har fulgt administrasjonens innstilling (som ofte er feilaktig og at ikke viktige og særs relevante opplysninger er utelatt for de respektive utvalg, som skal være innbyggernes talsmenn.) En skam!
Kjære politikere. Hvis dere skal unngå å havne i en komisk tegneserie, så "prøv" å tenk og aller helst sett dere inn i sakene utenom det som er levert dere fra administrasjonen.
Bedrøvelig hilsen
Bingo


Skrevet av Micey, 24. nov, 2013
Hvor er Rådmann i "Bjelland-saken" ? Er det fremdeles de avgåtte byråkrater som styrer Fjell Kommune. Mye tyder på det.


Skrevet av VG Berit - Hamar, 25. jul, 2013
VENTER OG VENTER

Dere er ansatt i fylke eller kommune. Hvorfor? På grunn av oss innbyggere, eller
på tross av? Uten oss, ingen jobb. Dere mottar våre utfylte skjemaer, men tiden går. Vi venter på å grave det lille hullet på tomten og rive det gamle taket på garasjen. Tiden går. Ingen svar. Han eller hun har fri i fire uker ferie nå. Og vi som har gitt dere jobben, vi må bare tie.


Skrevet av Kobra, 23. mai, 2013
Det er mange som rammes av "småkongene" i det offenlige byråkrati. Om dette skyldes mangel på kunnskap og skjønn eller at byråkratiet har vokst seg ut av egen "kropp". - Mange i byråkratiet forvalter lov/regelverk etter hva/hvem det gjelder.
Står du ikke med hatten i hånden, så kan det bli et lite H...
Ikke utvis skjønn eller sundt bondevett til byråkratiet. Sånt liker de ikke.